Wilfried Deneve

CEO

Een hoge levensstandaard creëren is iets wat voor mij altijd zeer nauw aan het hart heeft gelegen. Dit stond vanaf dag één vooraan op onze agenda. We willen meer voor u doen dan gewoon een woning bouwen.

We willen een plek creëren waar ruimte is om te genieten van het leven. We behoren tot een nieuwe generatie projectontwikkelaars. Het wonen van de toekomst houdt ons enorm bezig. Vooruitkijken is zo belangrijk. Ons team heeft dan ook zijn hart en ziel in dit project gestoken.

Danny Deneve

Director Construction

Danny coördineert alle bouwprojecten van a tot z en is de link tussen diverse schakels van het bouwproces. Voor elk project gaat hij op zoek naar de meest geschikte aannemers, materialen en ontwerpen.

Bij deze selectie staat de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit centraal. Danny voert een nauwgezette kwaliteitscontrole op de uitvoering van onze projecten en bewaakt de budgetten en opleveringstermijnen.

Jan Van Dessel

Business Development & Sales Manager

Jan vormt de spil tussen klanten, marketing, sales en research. Hij gaat steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden en projecten.

Vervolgens onderhandelt hij over aankoopprijzen en contracten. Jan is een belangrijke schakel in het uitbouwen en onderhouden van klantenrelaties.

Eve-Lynn Augusteyns

Legal & Communications

Eve-Lynn volgt het juridische aspect op en vormt de schakel tussen de makelaar en de notaris. Zij overziet het proces voor de contracten en gaat altijd minutieus te werk.

Door haar achtergrond in zowel ingenieur-architectuur als rechten, is zij de ideale invulling voor deze functie. Bij Group Deneve kan ze beide werelden combineren.

Sorcha De Bolle

Management Assistent

Zorgt voor extra interne ondersteuning en structuur om mee alles verder in goede banen te leiden.

Werner Goorden

Projectleider/Coördinator

Werner ziet als projectleider/coördinator toe op een vlot en correct verloop van het bouwproces.

NIEUWE VACATURE 
WERFLEIDER BOUW