Project Museumstraat

Antwerpen–Zuid

Nieuw renovatieproject op Antwerpen–Zuid, slechts enkele minuten gele-gen van het historisch centrum. Dit project bestaat uit 5 appartementen en een kantoor- of handelsruimte. Het bouwplan is voorzien van een traphal en lift, zo zijn de woningen toegankelijk voor iedereen.

Deze appartementen zullen opgeleverd worden met een ‘state of the art’

aankleding. Wij bij Group Deneve verkiezen kwaliteit over budget. We volgen dan ook steeds de laatste trends op om onze projecten hedendaags en toonaange-vend op de markt te brengen.

Dit project beschikt over een commerciële ruimte met een oppervlakte van 350 m2. Ideaal om te gebruiken als winkel of kantoor. Deze ruimte kan nu al afzonder-lijk aangekocht worden en de appartementen komen later dit jaar op de markt.

Voor meer informatie, neem contact op met iemand van ons team.

Ligging