Vredebrug

Willebroek - Blaasveld

Te Koop

Nieuwbouwappartementen (41) met handels-, commerciële en/of ruimte voor vrije beroepen, omkadert in een vernieuwende architecturale stijl met zuidgerichte privé-tuinen en terrassen. 

"Wonen op een boogscheut van het centrum van Willebroek op de voormalige 'De Naeyer' site."

Dit project biedt u een ruime keuze van één-, twee- en drieslaapkamerappartementen met volwaardige privé-terrassen of tuinen.

Persartikels

Nieuwsblad

GVA

Bouw & Wonen

Bouwkroniek

Pullman Residentie

Heist-op-den-Berg

Te Koop

Vlakbij het centrum van Heist-op-den-Berg, tussen de Stationsstraat en de Spoorwegstraat, ontwikkelt Group Deneve Pullman Residentie, een project voor jong en oud, met 22 appartement voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers.

Beide gebouwen liggen op aansluitende percelen met een grote gedeelde en aangelegde tuin. Het gebouw voorziet in 22 ondergrondse parkeerplaatsen en ondergrondse bergingen en er wordt ingezet op een optimale toegangelijkheid (mindervalide parkings, rolstoelvriendelijke doorgangen doorheen de appartementen en de gemene delen, alsook een laad- en loszone).

Pullman Residentie biedt u de perfecte verbinding met het openbaar vervoer en een goede connectie met de snelweg. Bovendien is het centrum van Heist-op-den-Berg uitermate bereikbaar te voet en met de fiets.

Verkaveling aansluitend op site Domein De Bos

Heist-op-den-Berg

Te Koop

Toekomstige ontwikkeling van een aantal eengezinswoningen grenzend aan het unieke project Domein De Bos.

Neem een kijkje op www.domein-debos.be voor meer informatie over de omgeving.

Wenst u meer informatie over dit project? Neem dan contact op met iemand van Group Deneve.

Domein De Bos – Amber Park

Heist-op-den-Berg

Te Koop

Centraal gelegen op de ganse verkaveling is dit zonder twijfel het meest prestigieuze gebouw. Unieke penthouses tot 150m2 met zelden geziene vides en ruimtelijke indeling.

‘Amber Park’ biedt luxueuse penthouses met een ruimtelijke gevoel wat enkel tot zijn recht kan komen door de diagonale nok van het gebouw. Een inspiratie die gevonden werd bij de architecturale parel ‘Kroyer Square’ in Kopenhagen. Ontdek de beleving en u wil er niet meer weg!

De gelijkvloerse appartementen krijgen elk een volledig aangelegde tuin die past binnen het geheel. Naast de aanleg dient u zelfs uw tuin niet meer zelf te onderhouden. Dit alles werd op voorhand geregeld!

Energiepeil 30 (E30), een persoonlijke digitale concierge voor al uw pakjes, een eigen smarthome systeem waarbij u de gepaste sferen met één druk op de knop opnieuw naar boven haalt en een luxueuze ondergrondse parking….wat wil u nog meer?

Domein De Bos - Forest Lane

Heist-op-den-Berg

Te Koop

Houdt u ook van eigenheid bij uw woning zonder dat alle woningen hetzelfde zijn? Super! ‘Forest Lane’, het woningenluik van Domein De Bos speelt hier volop op in. Het gebruik van een vast materialenpallet zorgt voor eenheid en maakt toch elke woning uniek.

Deze authentieke woonomgeving bestaat uit een harmonieuze aaneenschakeling van gesloten en koppelwoningen. Elk met een eigen tuin en parkeermogelijkheid.

Elk huis heeft standaard 3 slaapkamers, met mogelijkheid tot uitbreiding naar 5 of 6 slaapkamers. Er wordt steeds gebruik gemaakt van warme materialen, wat zorgt voor een perfecte symbiose tussen strakke lijnen en gezelligheid.

‘Forest Lane’ kadert in een groene en auto luwe omgeving, waar kinderen zorgeloos en geborgen kunnen opgroeien en spelen, op wandelafstand van een Delhaize versmarkt en slechts een boogscheut van het centrum van Heist-op-den-Berg verwijderd. Elke woning behaalt het E30-energiepeil.

Residentie 47

Putsebaan 47, Keerbergen

Te Koop

Eigentijdse moderne appartementen (8) omkadert in een strak landelijke stijl met zuidgerichte privétuinen en terrassen. Een inbegrepen beplanting achteraan het terrein zorgt dat u gegarandeert een groen uitzicht heeft.

Kleinschalig project met alle voorzieningen zoals lift, ondergondse staanplaatsen, fietsenberging, prive bergingen en vuilnisbergingen. Luxe appartementen met 1 of 2 slaapkamers op wandelafstand van het centrum en openbaar vervoer.

Group Deneve ontwikkelde ook reeds Putsebaan 49 (3 app) en Putsebaan 76 (eveneens 3 app), beide uitverkocht.

De werken zijn volop aan de gang. Einde wordt voorzien omstreeks zomer 2019.

Verkaveling Oude Godstraat

Oude Godstraat, Heist-op-den-Berg

Uitzonderlijke projectgrond in de Oude Godstraat – Heist-op-den-Berg. De grond is gelegen in een rustige straat op een steenworp van de Bergstraat, het centrum van Heist-op-den-Berg.

Het project bestaat uit 3 woningen met telkens 3 slaapkamers en een bureau op de benedenverdieping. Het bureau kan eventueel nog omgevormd worden tot een 4de slaapkamer. De woningen beschikken over een unieke gevel zonder zich al te hard los te koppelen van het straatbeeld.

De woongelegenheden hebben een bewoonbare oppervlakte van 170 m² en een parkeerruimte voor 2 voertuigen. Het woongedeelte bevindt zich op de 1ste verdieping. De 3 slaapkamers zijn gelegen op de 2de verdieping.

Voor meer informatie, neem contact op met iemand van ons team

Verkaveling Mechelsesteenweg

Kleistraat, Heist-op-den-Berg

Te Koop

Gunstig gelegen bouwgrond in een rustige doodlopende straat. Uitermate geschikt voor de ontwikkeling van een kleinschalig nieuwbouwproject of meerdere eensgezinswoningen.

Op dit mooi achterliggend perceel volgt weldra de ontwikkeling van enkele eengezinswoningen met Zuidgerichte tuinen. Dit project is gelegen in een rustige, groene omgeving, grenzend aan een doodlopende straat.

Wenst u meer informatie over dit project? Neem dan contact op met iemand van Group Deneve

NIEUWE VACATURE 
WERFLEIDER BOUW