Verkaveling aansluitend op site Domein De Bos

Heist-op-den-Berg

Te Koop

Toekomstige ontwikkeling van een aantal eengezinswoningen grenzend aan het unieke project Domein De Bos.

Neem een kijkje op www.domein-debos.be voor meer informatie over de omgeving.

Wenst u meer informatie over dit project? Neem dan contact op met iemand van Group Deneve.

domein de bos - new hillside

Heist-op-den-Berg

Uitverkocht

Toonaangevend gebouw voor de uitstraling van de site. De volledig zuidgerichte terrassen van 4 fantastische penthouses spreken hiermee zeker tot de verbeelding.

‘New Hillside’ bestaat uit twee deelgebouwen met elk acht appartementen. Een moderne en eigentijdse architectuur met veel lichtinval. In de residentie zijn 6 éénslaapkamerappartementen waarvan 4 met privé-tuin op de gelijkvloerse verdieping. Ideaal voor alleenstaanden of koppels zonder kinderen. 

De andere appartementen omvatten 2 tot 3 slaapkamers. Voor de ondergrondse staanplaatsen werd het gevoel van luxe en ruimtelijkheid doorgetrokken met hoge plafonds (2,7m i.p.v. 2,2m standaard), mooie uitgelichte ruimtes, een handige fietsenberging en ruime privé-berging.

Energiepeil 30 (E30!) met bovendien uw persoonlijke digitale concierge voor al uw pakjes. Vraag hieromtrent meer info omtrent de BringMe box aan uw contactpersoon.

domein de bos – amber park

Heist-op-den-Berg

Te Koop

Centraal gelegen op de ganse verkaveling is dit zonder twijfel het meest prestigieuze gebouw. Unieke penthouses tot 150m2 met zelden geziene vides en ruimtelijke indeling.

‘Amber Park’ biedt luxueuse penthouses met een ruimtelijke gevoel wat enkel tot zijn recht kan komen door de diagonale nok van het gebouw. Een inspiratie die gevonden werd bij de architecturale parel ‘Kroyer Square’ in Kopenhagen. Ontdek de beleving en u wil er niet meer weg!

De gelijkvloerse appartementen krijgen elk een volledig aangelegde tuin die past binnen het geheel. Naast de aanleg dient u zelfs uw tuin niet meer zelf te onderhouden. Dit alles werd op voorhand geregeld!

Energiepeil 30 (E30), een persoonlijke digitale concierge voor al uw pakjes, een eigen smarthome systeem waarbij u de gepaste sferen met één druk op de knop opnieuw naar boven haalt en een luxueuze ondergrondse parking….wat wil u nog meer?

domein de bos - Green Valley

Heist-op-den-Berg

Te Koop

Een enorme aangelegde daktuin en dit op de eerste verdieping. Wie had dat gedacht? ‘Green Valley’ biedt u deze mogelijkheid. Volledig aangelegd en zonder onderhoud voor u als koper!

De laatste nieuwe woontrends bevestigen een combinatie van wonen, werken, winkelen en groen. ‘Green Valley’ is het mooiste bewijs hiervan. Appartementen met 2 tot 3 kamers, en een oppervlakte van meer dan 100m2 exclusief terrassen of tuinen.

Beperkte kosten voor lift en traphal, Energiepeil 30, zonnepanelen, verhoogde plafonds in de autogarage met zelfs een muziekje wanneer u hier binnenwandelt en dit aan een meer dan schappelijke prijs. Nog steeds niet overtuigd?

Wat denkt u tot slot van een versmarkt (Delhaize) op wandelafstand, en uw persoonlijke digitale conciërge voor al uw pakjes. Aan alles werd gedacht.

domein de bos - forest lane

Heist-op-den-Berg

Te Koop

Houdt u ook van eigenheid bij uw woning zonder dat alle woningen hetzelfde zijn? Super! ‘Forest Lane’, het woningenluik van Domein De Bos speelt hier volop op in. Het gebruik van een vast materialenpallet zorgt voor eenheid en maakt toch elke woning uniek.

Deze authentieke woonomgeving bestaat uit een harmonieuze aaneenschakeling van gesloten en koppelwoningen. Elk met een eigen tuin en parkeermogelijkheid.

Elk huis heeft standaard 3 slaapkamers, met mogelijkheid tot uitbreiding naar 5 of 6 slaapkamers. Er wordt steeds gebruik gemaakt van warme materialen, wat zorgt voor een perfecte symbiose tussen strakke lijnen en gezelligheid.

‘Forest Lane’ kadert in een groene en auto luwe omgeving, waar kinderen zorgeloos en geborgen kunnen opgroeien en spelen, op wandelafstand van een Delhaize versmarkt en slechts een boogscheut van het centrum van Heist-op-den-Berg verwijderd. Elke woning behaalt het E30-energiepeil.

Residentie 47

Putsebaan 47, Keerbergen

Te Koop

Eigentijdse moderne appartementen (8) omkadert in een strak landelijke stijl met zuidgerichte privétuinen en terrassen. Een inbegrepen beplanting achteraan het terrein zorgt dat u gegarandeert een groen uitzicht heeft.

Kleinschalig project met alle voorzieningen zoals lift, ondergondse staanplaatsen, fietsenberging, prive bergingen en vuilnisbergingen. Luxe appartementen met 1 of 2 slaapkamers op wandelafstand van het centrum en openbaar vervoer.

Group Deneve ontwikkelde ook reeds Putsebaan 49 (3 app) en Putsebaan 76 (eveneens 3 app), beide uitverkocht.

De werken zijn volop aan de gang. Einde wordt voorzien omstreeks zomer 2019.

Residentie Woluwelaan

Woluwelaan 140, Diegem

Een bestaand kantoorgebouw wat volledig omgevormd zal worden tot een residentiële omgeving met de nodige ondersteunende faciliteiten.

De ontwikkeling zal zich richten op een mix van jonge bedienden en mewerkers zowel als high potentials en expat medewerkers. Verder doet de ontwikkeling mogelijk dienst als pied-à-terre voor pendelaars die niet alle dagen heen en weer willen rijden.

Voor investeerders biedt het een uitermate unieke gelegenheid om deze verschillende eenheden aan huurders aan te bieden.

Wellicht zullen een aantal eenheden ook volledig gemeubeld aangeboden worden.

Zeker niet uit het oog te verliezen!

Cleijne Molensteen

Korte Nieuwstraat 5, Antwerpen

Uniek winkelpand/handelsruimte met grote visibiliteit in hartje Antwerpen. Deze commerciële ruimte kadert in het totaalrenovatieproject Cleijne Molensteen (7 loften en 2 winkelpanden/handelsruimten).

Deze uiterst interessant gelegen commerciële ruimte van ca 115m² wordt volledig afgewerkt opgeleverd. Het pand is gelegen op een op en top commerciële ligging, met veel visibiliteit dankzij grote raampartijen. Bovendien is er zowel koop als huurmogelijkheid.

 

Het pand is onmiddellijk beschikbaar.

Verkaveling Oude Godstraat

Oude Godstraat, Heist-op-den-Berg

Uitzonderlijke projectgrond in de Oude Godstraat – Heist-op-den-Berg. De grond is gelegen in een rustige straat op een steenworp van de Bergstraat, het centrum van Heist-op-den-Berg.

Het project bestaat uit 3 woningen met telkens 3 slaapkamers en een bureau op de benedenverdieping. Het bureau kan eventueel nog omgevormd worden tot een 4de slaapkamer. De woningen beschikken over een unieke gevel zonder zich al te hard los te koppelen van het straatbeeld.

De woongelegenheden hebben een bewoonbare oppervlakte van 170 m² en een parkeerruimte voor 2 voertuigen. Het woongedeelte bevindt zich op de 1ste verdieping. De 3 slaapkamers zijn gelegen op de 2de verdieping.

Voor meer informatie, neem contact op met iemand van ons team

Project Museumstraat

Antwerpen–Zuid

Nieuw renovatieproject op Antwerpen–Zuid, slechts enkele minuten gele-gen van het historisch centrum. Dit project bestaat uit 5 appartementen en een kantoor- of handelsruimte. Het bouwplan is voorzien van een traphal en lift, zo zijn de woningen toegankelijk voor iedereen.

Deze appartementen zullen opgeleverd worden met een ‘state of the art’

aankleding. Wij bij Group Deneve verkiezen kwaliteit over budget. We volgen dan ook steeds de laatste trends op om onze projecten hedendaags en toonaange-vend op de markt te brengen.

Dit project beschikt over een commerciële ruimte met een oppervlakte van 350 m2. Ideaal om te gebruiken als winkel of kantoor. Deze ruimte kan nu al afzonder-lijk aangekocht worden en de appartementen komen later dit jaar op de markt.

Voor meer informatie, neem contact op met iemand van ons team.

Residentie Berkenvelden

Berkenstraat 16, Heist-op-den-Berg

uitverkocht

Op wandelafstand van het centrum van Heist-op-den-Berg ontwikkelt Group Deneve een residentie van 6 appartementen, 3 bovengrondse parkings, 1 inpandige parking, 6 privé-bergingen en een fietsenstalling. Alle appartementen worden omkaderd in een strak landelijke stijl en beschikken over zuidgerichte terrassen.

Residentie Berkenvelden’ bevindt zich aan de Berkenstraat – Kleine Veldenstraat in Heist-op-den-Berg. Op wandelafstand van het centrum, winkels en openbaar vervoer. Het project omvat 6 appartementen, 3 bovengrondse parkings, 1 inpandige parking, 6 bergingen en een fietsenstalling.

De combinatie van moderne en natuurlijke elementen zorgen voor een rustgevend karakter. Alle appartementen beschikken over zuidgerichte terassen. Bovendien genieten de appartementen een zeer gunstig E-peil of BEN (met mogelijkheid tot het gebruik van zonnepanelen).

Verkaveling Mechelsesteenweg

Kleistraat, Heist-op-den-Berg

Te Koop

Gunstig gelegen bouwgrond in een rustige doodlopende straat. Uitermate geschikt voor de ontwikkeling van een kleinschalig nieuwbouwproject of meerdere eensgezinswoningen.

Op dit mooi achterliggend perceel volgt weldra de ontwikkeling van enkele eengezinswoningen met Zuidgerichte tuinen. Dit project is gelegen in een rustige, groene omgeving, grenzend aan een doodlopende straat.

Wenst u meer informatie over dit project? Neem dan contact op met iemand van Group Deneve

Laar 27

Aartselaar

TE KOOP

Uniek instapklaar villa appartement gelegen in het historisch centrum van Aartselaar. Enkel het appartement op de eerste verdieping en één garage-box zijn nog beschikbaar

Het appartement omvat 2 slaapkamers en een zuidgericht zonneterras. De woning is volledig afgewerkt in hoogwaardige materialen zoals carrara marmer en een  ei-ken parket. De bewoonbare oppervlakte van 125m2 en open bouwstijl creëren een ruime leefomgeving.

Voor meer info of vragen neem contact op met iemand van Group Deneve of neem een kijkje op Immoweb