“Ik wil een plek
creëren waar ruimte
is om te genieten
van het leven”

Group Deneve

Group Deneve weerspiegelt: een hoge levensstandaard, een sterke architecturale visie en streven naar kwaliteit.
Dit wordt doorgetrokken in de projecten.

Door de 14-jarige ervaring in de klassieke makelaardij weet Group Deneve dat je voor een belangrijke investering als een woning kopen, je best zoekt naar een betrouwbare partner. Group Deneve is de ideale partner die zorgt voor een transparante begeleiding doorheen de fases van het project… van plan tot sleutel!

Group Deneve staat voor het ontwikkelen van betaalbare kwaliteitsvolle woningen met focus op energiezuinigheid en comfort. Ze kijken naar de hedendaagse en toekomstige woonbehoefte van u en gaan daarom samen met u een plek creëren waar je zorgeloos kan genieten. Want thuiskomen is ontspannen.

Elk bouwproject wordt economisch, energiezuinig, evenwichtig en efficiënt opgeleverd. In samenwerking met architectenbureaus gaan ze op zoek naar wat leeft bij de mensen en wat de toekomst kan bieden van kwalitatieve leefomgeving. Met een betrouwbare partner als Group Deneve ben je gegarandeerd voor een uitstekende afgewerkte oplevering binnen jouw budget.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten voor projectgronden. Heeft u een interessant voorstel, dan mag u hiervoor rechtstreeks contact opnemen met Wilfried Deneve, Managing Director van Group Deneve.

NIEUWE VACATURE 
WERFLEIDER BOUW