“Investeren in vastgoed
is nog altijd één
van de beste manieren
van sparen”

Investeren

Het ziet er niet naar uit dat de rentes op spaarboekjes fors gaan stijgen. En beleggen op de beurs blijft nog even risicovol als het altijd al geweest is. Wie op zoek is naar een goed renderende belegging zonder risico, komt al vlug bij vastgoed uit. En daar kunnen we u bij Group Deneve uiteraard goed bij helpen.

Wij realiseren voor u duurzame en waardevaste woningen en appartementen voor eigen bewoning of als opbrengsteigendom. De rekening is snel gemaakt: een nieuwbouw is zeker 10 à 15 jaar vrij van kosten en onderhoudswerken en gedurende al die tijd kunt u een mooie huursom opstrijken die bovendien nog eens belastingvrij is voor particulieren. Een netto rendement van 3 à 4% is mooi meegenomen, toch?

De gemiddelde vastgoedprijzen zullen alvast de eerste jaren geen duik nemen in ons land. Wonen is immers een basisbehoefte en de beschikbare grond wordt steeds schaarser. Investeren in vastgoed biedt nog andere financieel en fiscaal voordelige mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld de blote eigendom van uw woning op de kinderen overdragen en zelf het vruchtgebruik behouden. Op die manier betalen uw kinderen later alvast geen fortuin aan erfenisrechten.