Residentie Berkenvelden

Berkenstraat 16, Heist-op-den-Berg

Uitverkocht

Op wandelafstand van het centrum van Heist-op-den-Berg ontwikkelt Group Deneve een residentie van 6 appartementen, 3 bovengrondse parkings, 1 inpandige parking, 6 privé-bergingen en een fietsenstalling. Alle appartementen worden omkaderd in een strak landelijke stijl en beschikken over zuidgerichte terrassen.

Residentie Berkenvelden’ bevindt zich aan de Berkenstraat – Kleine Veldenstraat in Heist-op-den-Berg. Op wandelafstand van het centrum, winkels en openbaar vervoer. Het project omvat 6 appartementen, 3 bovengrondse parkings, 1 inpandige parking, 6 bergingen en een fietsenstalling.

De combinatie van moderne en natuurlijke elementen zorgen voor een rustgevend karakter. Alle appartementen beschikken over zuidgerichte terassen. Bovendien genieten de appartementen een zeer gunstig E-peil of BEN (met mogelijkheid tot het gebruik van zonnepanelen).

Neerweg 21

Neerweg 21, Heist-op-den-Berg

verkocht

Totaalrenovatie van een ééngezinswoning nabij het centrum van Heist-op-den-Berg.

Bouwen van een nieuw gedeelte achteraan wat dienst doet als keuken / leefruimte. De woning wordt zo opgevat dat al het gezinsleven zal plaatsvinden met duidelijk zicht op de volledig vrijgemaakte en opnieuw aangelegde zuidgerichte tuin.

Zowel linker als rechterzijde van de tuin krijgen een nieuwe afspanning. De woning wordt uiteindeiljk voorzien van zonnepanelen en is zo meer dan klaar voor de toekomst.

Beschikbare oppervlakte ongeveer 170m2 met 4 ruime kamers, 2 badkamers en 3 toiletten.

Residentie 49

Putsebaan 49, Keerbergen

uitverkocht

Kleinschalig nieuwbouwproject met 2 duplex appartementen en 1 gelijkvloers appartement.

De appartementen werden voorzien van een aangename open leefruimte, met zithoek en groot schuifraam met toegang tot het zuidgerichte terras, een ingerichte keuken, badkamer en 2 slaapkamers.

De frisse gevel, zwarte ramen, gecombineerd met natuurlijke materialen zoals de houten voordeur en dakkapellen geven het gebouw een landelijke, trendy look met een strakke twist.

Aansluitend langs de rechterzijde is momenteel een nieuw project ‘Residentie 47’ in aanbouw.

Cleijne Molensteen

Korte Nieuwstraat 1-5, Antwerpen

uitverkocht

Totaalrenovatie van 2 winkelpanden en 7 bovenliggende residenties.

Deze moderne omtovering, in het historische centrum van de stad, bestaat uit 7 loften en 2 unieke casco winkelpanden/handelsruimten. De architectuur van het gebouw komt ten volle naar buiten door de talrijke raampartijen, terrassen en hoogwaardige afwerking.

Het rechter gelegen winkelpand is ter beschikking. Er is zowel een koop als huurmogelijkheid.

Klein Amsterdam

Liersesteenweg 135, Emblem

uitverkocht

Omvorming van handelspand en 4 appartementen tot 6 volledig gerenoveerde units.

Gelegen op een ideale uitvalsbasis tussen het landelijke Emblem en de bruisende en historische stad Lier met zijn prachtige kathedraal en alombekende Zimmertoren ligt het kleinschalig renovatieproject ‘Klein Amsterdam’.

Het ganse gebouw kreeg een drastisch opgefriste gevel, nieuwe aluminium ramen, hernieuwde elektriciteit en verwarmingselementen. Op de gelijkvloerse verdieping werden 2 volledig nieuwe twee-slaapkamerappartementen ontwikkeld, met een aangelegde tuin en terras. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich 4 drie-slaapkamerappartementen. Achteraan op het terrein werden 5 carports en een open autostaanplaats voorzien.

Klein Amsterdam verwijst naar de donkere kleur van de gevel die men vaak op de Amsterdamse grachten terug vindt.

Cappellen

Essenhoutstraat 19, Kapellen

uitverkocht

Transformatie van een handelspand en 4 appartementen in 5 appartementen en een garagbox.

Vier appartementen en de oorsponkelijke kantoren van Bouwbedrijf Valckenborg. Als handelspand ontbrak het de locatie aan aantrek en gezien de ouderdom van de appartementen drong een heuse opfrissing zich meer dan aan.

De meeste appartementen hadden reeds 3 slaapkamers wat een luxe is zowel qua gebruiksgemak als grootte in oppervlakte voor de huidige tijd. De sterk concurrentiële prijzen zorgden er ook voor dat het project snel uitverkocht was.

Residentie 76

Putsebaan 76, Keerbergen

uitverkocht

Nieuwbouwproject van 2 duplex appartementen en een ruim gelijkvloers appartement.

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruim drie-slaapkamerappartement met een privé tuin van maar liefst 116m² waarvan 23m² gebruikt is als terras, vervaardigd uit een kwalitatieve en duurzame natuursteen.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 duplexappartementen met een ruim inpandig terras. Achteraan het complex bevinden zich 5 private parkeerplaatsen, waarvan 2 overdekt door middel van een carport.

Ook hier zorgt de kleinschaligheid ervoor dat gemeenschappelijke kosten meer dan onder controle gehouden kunnen worden.

The Loft Factory

Haantjeslei 70, Antwerpen

uitverkocht

Investeer in de toekomst en verwezenlijk je droom.

‘The Loft Factory’ staat voor luxueus en eigentijds wonen in een residentiële buurt in hartje Antwerpen!

Een renovatieproject, op de hoek van de Haantjeslei met de Zuidervelodroom. 22 appartementen en lofts met zuidgerichte terrassen (gaande van 7m² tot maar liefst 120m²). Het project bevat tevens 17 ondergrondse autostaanplaatsen en een ruime fietsenberging.

Voor de realisatie hiervan werd een heus gebied ‘ontpit’ om zo alle ruilmtes voldoende lichtinval te kunnen geven.

De herkomst van het pand, wat dienst deed als fabriek, bood verschillende hoogtes in de ruimten wat geleid heeft tot zeer leuke en aangemane architecturale belevingen.

The Garden

Ringlaan 34, Zandhoven

uitverkocht

8 nieuwbouwappartementen met ondergrondse parking

Een ontwikkeling met 8 luxe appartementen onderverdeeld in 3 gelijkvloerse appartementen, 3 appartementen gesitueerd op de eerste verdieping en tot slot nog 2 praktisch ingedeelde duplexappartementen. Elk appartement heeft een ruim zuidgericht terras of tuin.

De ondergrondse parkeergelegenheden bieden een enorm voordeel en bestaan uit 4 staanplaatsen, 4 aparte garageboxen en een aparte invalide parkeerplaats. Bovendien zijn er nog 8 zeer ruime kelders voorzien en een aparte vuilnis- en fietsenberging.

Van schoonbeke 127

Van Schoonbekestraat 127, Antwerpen

uitverkocht

Met het project ‘Van Schoonbeke’ dient zich een exclusieve manier van wonen aan met maar liefst 11 appartementen.

In de nabijheid van het bruisende Antwerpse centrum en toch omgeven door een verrassende portie rust en natuur, weet dit project moderne architectuur feilloos te combineren met authentieke accenten.

Een luxueuze afwerking met hoogstaande materialen en stijlvolle details maken van ‘Van Schoonbeke’ een uiterst aantrekkelijk adres om te wonen. Sleutelwoorden als “kwaliteit” en “comfort” werden bij de realisatie hoog in het vaandel gedragen.

Luxury living

Van Schoonbekestraat 69, Antwerpen

verhuurd

Exclusief renovatieproject van 4 luxueuze 1-slaapkamerappartementen.

Centraal in Antwerpen, gelegen op een gunstige uitvalslocatie, renoveerde Group Deneve dit kleine, unieke appartementsgebouw, bestaande uit 4 luxueuze huurappartementen.

Naast een volledig ingerichte keuken, slaapkamer met ensuite badkamer en dressing, biedt het ganse appartement een vloer volledig in parket. De gelijkvloerse verdieping werd voorzien van een fietsenberging en een kelder met extra bergruimte

Het gebouw is voorzien van een inpandig terras, wat het uniek maakt in zijn soort

Alle appartementen worden momenteel verhuurd.

Project Museumstraat

Antwerpen–Zuid

Uitverkocht

Nieuw renovatieproject op Antwerpen–Zuid, slechts enkele minuten gele-gen van het historisch centrum. Dit project bestaat uit 5 appartementen en een kantoor- of handelsruimte. Het bouwplan is voorzien van een traphal en lift, zo zijn de woningen toegankelijk voor iedereen.

Nieuw renovatieproject op Antwerpen–Zuid, slechts enkele minuten gele-gen van het historisch centrum. Dit project bestaat uit 5 appartementen en een kantoor- of handelsruimte. Het bouwplan is voorzien van een traphal en lift, zo zijn de woningen toegankelijk voor iedereen.

Deze appartementen zullen opgeleverd worden met een ‘state of the art’ aankleding. Wij bij Group Deneve verkiezen kwaliteit over budget. We volgen dan ook steeds de laatste trends op om onze projecten hedendaags en toonaange-vend op de markt te brengen.

Verkaveling Booischot

Kleine Steenweg 109, Booischot

Uitverkocht

Unieke projectgrond voor de ontwikkeling van een halfopen bebouwing in het landelijke Booischot.

De gehele verkaveling bestaat uit drie bouwgronden, waarvan het uiterst linkse perceel een oppervlakte heeft van 464m2. De halfopen bebouwing zal een gevelbreedte van 7,5m hebben. De diepte van de woning is voorzien op 13m. Bovendien wordt er ook een bijgebouw (bv. carport) van 40m² toegestaan.

Cleijne Molensteen

Korte Nieuwstraat 5, Antwerpen

Verhuurd

Uniek winkelpand/handelsruimte met grote visibiliteit in hartje Antwerpen. Deze commerciële ruimte kadert in het totaalrenovatieproject Cleijne Molensteen (7 loften en 2 winkelpanden/handelsruimten).

Deze uiterst interessant gelegen commerciële ruimte van ca 115m² wordt volledig afgewerkt opgeleverd. Het pand is gelegen op een op en top commerciële ligging, met veel visibiliteit dankzij grote raampartijen. Bovendien is er zowel koop als huurmogelijkheid.