VERKOCHT, Heist-op-den-Berg

Domein De Bos – Forest Lane

Houdt u ook van eigenheid bij uw woning zonder dat alle woningen hetzelfde zijn? Super! ‘Forest Lane’, het woningenluik van Domein De Bos speelt hier volop op in. Het gebruik van een vast materialenpallet zorgt voor eenheid en maakt toch elke woning uniek.

Deze authentieke woonomgeving bestaat uit een harmonieuze aaneenschakeling van gesloten en koppelwoningen. Elk met een eigen tuin en parkeermogelijkheid.

Meer info op www.domein-debos.be
 

Een authentieke woonomgeving

Elk huis heeft standaard 3 slaapkamers, met mogelijkheid tot uitbreiding naar 5 of 6 slaapkamers. Er wordt steeds gebruik gemaakt van warme materialen, wat zorgt voor een perfecte symbiose tussen strakke lijnen en gezelligheid.

‘Forest Lane’ kadert in een groene en auto luwe omgeving, waar kinderen zorgeloos en geborgen kunnen opgroeien en spelen, op wandelafstand van een Delhaize versmarkt en slechts een boogscheut van het centrum van Heist-op-den-Berg verwijderd. Elke woning behaalt het E30-energiepeil.

Meer info op www.domein-debos.be

Projecten in ontwikkeling

Een luxueus penthouse met parking? Of toch liever een gesloten of koppelwoning met elk een eigen tuin en parking? Of een nieuwbouwappartement met
zuidgerichte privé-tuin en/of terras?.

Realisaties

Benieuwd naar wat we reeds op ons palmares hebben staan? Neem een kijkje bij onze realisaties en maak kennis met onze totale zin voor schoonheid, kwaliteit,
duurzaamheid en detail. 

Adres

Kapelsesteenweg 266,
2930 Brasschaat

Telefoon

Kantoor :
+32 470 64 76 25

Social