Group Deneve

Group Deneve is een consistente vaste waarde in de vastgoedsector.
Wij ontwikkelen en bouwen op diverse toplocaties.

Group Deneve is doorheen de jaren uitgegroeid tot een heuse onderneming met 10 jaar ervaring en een professioneel team van vastgoedexperts, projectontwikkelaars en bouwpromotoren.

Group Deneve geeft u graag persoonlijk advies en gaat steevast voor een evenwichtige prijs-kwaliteitsverhouding.

Wilfried Deneve
Owner

Tel: +32 495 58 40 40

Danny Deneve
COO

Tel: +32 483 222 747

Joris Tys
Partner

Tel: +32 484 00 99 99

Wenst u professioneel advies, neem dan snel contact op met één van onze specialisten!

Deneve & Partners

Wenst u te verkopen, te huren of te verhuren, dan is Deneve & Partners uw erkend BIV vastgoedmakelaar bij uitstek. Ons vastgoed aanbod is heel gevariëerd en voor ieders budget.

Niet alleen in België, maar ook in het buitenland hebben wij regelmatig enkele mooie kwalitatieve panden ter beschikking. Degelijke investeringen voor minder geld. Onze vastgoedexperts helpen u graag bij uw aankoop of verkoop. Ook ondernemers en bedrijven worden begeleid bij hun zoektocht naar het ideale handelspand.

Deneve Construct

Voor uw bouwplannen beginnen wij vanaf nul en gaan wij van start met een investeringsanalyse en voorstudie. Onze bouwpromotor stelt zijn kennis en expertise ter uwer beschikking en is ook het aanspreekpunt voor u als koper. Hij overlegt steevast met de aannemer en volgt alles nauwgezet op.

Op deze manier zorgt Deneve Construct ervoor dat alles tijdig kan worden opgeleverd en u geen kostbare tijd hoeft te spenderen aan de daadwerkelijke uitvoering of coördinatie ervan.

Deneve Property

Niet iedereen houdt van nieuwbouw. Een huis of appartement met karakter wint vaak aan waarde na een doordachte renovatie. Deneve Property streeft naar een totaalaanpak conform uw budget.

Uw renovatie wordt samen met de architect of bouwheer uitgewerkt tot een nieuw pareltje.