VERKOCHT

Woon stijlvol en modern in een van de meest prestigieuze gemeentes van Vlaams Brabant

Dit kleinschalige nieuwbouwproject omvat 3 appartementen, waarvan 1 gelijkvloers appartement en 2 duplexen, gelegen in de mooie en groene omgeving van Keerbergen.

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruim 3-slaapkamer appartement met een privé tuin van maar liefst 116m² waarvan 23m² gebruikt is als terras, vervaardigd uit een kwalitatieve en duurzame natuursteen. De leefruimte en open keuken met kookeiland biedt een prachtig uitzicht op de tuin door de aanwezigheid van een grote raampartij. Er is een open keuken aanwezig wat zorgt voor een gezellig ruimtelijk gevoel, grote badkamer, twee bergingen en een gastentoilet. Het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 160 m².

Via een gemeenschappelijke open trap aan de buitenzijde van het gebouw zijn de 2 duplexappartementen bereikbaar. De twee appartementen hebben een totale bewoonbare oppervlakte van 98m² en 97m², beiden met een ruim inpandig terras van om en bij de 10m². De beide buitenruimtes zijn afgescheiden door een wand zodat het privé karakter van de woning gewaardeerd blijft. Elk appartement is voorzien van een beneden verdieping met open keuken, eetruimte en een leefruimte met een prachtig uitzicht op tuin en terras.
De bovenverdieping bestaat uit een ruime badkamer en 2 slaapkamers met grote lichtinval.

Achteraan het complex bevinden zich 5 private parkeerplaatsen, waarvan 2 overdekt door middel van een carport.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Dhr. Tijl De Weghe op 0495 57 40 40 of tijl@groupdeneve.com.

Projectdetail

  • Wet Breyne Garantie
  • E-peil 70

Uw contactpersoon

Architect

Locatie