VERKOCHT

Kleinschalig renovatieproject “Klein Amsterdam” te Emblem/Lier.

Gelegen op een ideale uitvalsbasis tussen het landelijke Emblem en de bruisende en historische stad Lier met zijn prachtige kathedraal en alombekende Zimmertoren vind je het kleinschalig renovatieproject “Klein Amsterdam” van Group Deneve.

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich 4 drie-slaapkamerappartementen met bijhorende terrassen en balkons. Uniek in hun grootte zoals ze momenteel zelden nog aangeboden worden aan een betaalbare prijs.

Op het gelijkvloers worden twee volledig nieuwe twee-slaapkamerappartementen ontwikkeld met bijhorend buitengedeelte (terras en tuin). Achteraan op het terrein 5 carports en een open autostaanplaats zodat ook uw wagen veilig afgeschermd zal staan.

De appartementen worden opgeleverd met een badkamer met bad en douchescherm alsook een dubbele lavabo met bijhorende spiegel en opberglade. De betegeling van vloer en wand rondom het bad is modern, licht, eigentijds en zeer toegankelijk.

De keuken wordt voorzien van witte opbergkasten met een zwart bijhorend stijlvol afgewerkt tablet. Op de vloer wordt een grijs/zwarte tegel voorzien die onderhoudsvriendelijk is maar tegelijk zeer modieus overkomt. Toestellen als keramische kookplaat, combi-oven, ijskast met apart vriesvak, dampkap en vaatwasser maken deel uit van het aangeboden pakket.

Leefruimtes, slaapkamers en gangen krijgen een frisse en stijlvolle look door de plaatsing van een warm uitziende parket bekleding.

Het ganse gebouw krijgt een drastisch opgefriste gevel, nieuwe aluminium ramen, hernieuwde elektriciteit en verwarmingselementen.

Uw contactpersoon

Wilfried Deneve
Owner

Tel: +32 495 58 40 40

Architect

mertens-architecten

Locatie

Project “Klein Amsterdam”