Cappellen

VERKOCHT

Kleinschalig renovatieproject Cappellen

Het centrum van Kapellen, een groene randgemeente van de metropool Antwerpen, maakt plaats voor een weloverwogen vernieuwd gebouw. Met zijn cultuur en bouwkundig erfgoed, winkels en tal van faciliteiten is dit een unieke plek voor jong en oud om te vertoeven.

Het geheel bestaat uit 4 twéé-slaapkamerappartementen verdeeld over de 1e en 2e verdieping. Het gelijkvloers biedt plaats aan een uiterst ruim één-slaapkamerappartement met tal van mogelijkheden voor alternatieve functies. De oppervlaktes schommelen rond de 105m2 plus terrassen en een lift vergemakkelijkt de toegankelijkheid van het gebouw. Qua parkeergelegenheid zijn er 3 overdekte staanplaatsen, een ruime aparte garage en een fietsenberging.

De appartementen worden opgeleverd met een badkamer met ligbad en douchescherm, alsook dubbele lavabo met bijhorende spiegel en opberglade. Als vloer- en wandbetegeling wordt gekozen voor een moderne, lichte en eigentijdse tegel.

De keuken wordt voorzien van witte opbergkasten met bijhorend zwart tablet. Als vloerbekleding wordt gekozen voor een onderhoudsvriendelijke donkergrijze tegel. Toestellen als keramische kookplaat, oven, koelkast met apart vriesvak, dampkap en vaatwasser maken deel uit van het aangeboden pakket.

Leefruimtes, slaapkamers en gangen krijgen een frisse en stijlvolle look door de plaatsing van een warme parketvloer.

Het hele gebouw krijgt een drastisch opgefriste gevel, vernieuwde elektriciteit en verwarmingselementen. Oplevering voorzien omstreeks december 2015.

Vindt u de opbrengst van uw kapitaal bij de bank ook te laag? Waarom niet een investering in het vastgoed overwegen?

Uw contactpersoon

Wilfried Deneve
Owner

Tel: +32 495 58 40 40

Architect

mertens-architecten

Locatie